Градоначалникот Костадинов ќе ги наградува најубавите дворови – првата награда ќе биде 200.000 денари

Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов на својот Фејсбук профил објави предизвик за граѓаните. Тој пишува дека куќните совети кои ќе ги уредуваат и одржуваат зелените површини...