Здравствената состојба на 77 годишниот чешки претседател Милош Земан е стабилна, соопшти претседателскиот кабинет

Здравствената состојба на 77-годишниот Милош Земан, кој вчера беше хоспитализиран, е стабилна, изјави секретарот за печат на Централната воена болница во Прага, Итка Зинке. – Состојбата...