Болна дамка на англискиот фудбал: Истрага за педофилија кон 55 клуба

Не престануваат брановите што веќе трета недела го тресат британскиот фудбал. Позадината во случајот не е лажирање мечеви или затајување данок, позадината овојпат е неспоредливо пострашна...