Владата ќе расправа за намалување на ДДВ на струјата и за воведување на еколошка такса на горивата

Владата утре на седница ќе ги разгледува двете законски решенија кои се однесуваат на најавеното намалување на ДДВ на електричната енергија и за воведување на еколошка...