Тевдовски: Фокус на Програмата се економијата и животниот стандард

Програмата содржи нов пристап за развој на македонската економија која се темели на три елементи: поддршка за домашните претпријатија, раст на платите и социјална праведност,соопшти Драган Тевдовски, претседател на Комисијата за економија на СДСМ