Вицепремиерот Битиќи во „Економски магазин“ на Алсат: Подигнувањето на животниот стандард е највисок приоритет на Владата, минималната плата ќе продолжи да расте

Помеѓу останатите теми кои се дебатираа за време на емисијата, вицепремиерот Битиќи се осврна на активностите на Владата за сузбивање на сиромаштијата во државата, при што...