Бесими: Зелената и дигитална транзиција, човечкиот капитал и поврзувањето на компаниите во фокусот на ПЕР 2022-2024

Економско закрепнување, зелена транзиција и модернизација на енергетскиот сектор, подобрување на образовниот систем, здравството, пазарот на труд и социјалната вклученост, како и дигиталната транзиција и зајакнување...