Џерек Бас-новиот политичко-економски советник од американската амбасада ја посети Агенцијата за храна и ветеринарство

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) Николче Бабовски, денес, оствари работен состанок со г- дин Џерек Бас, нов политичко – економски советник во Амбасадата...