Кривичниот суд ги прифати обвиненијата за „Тарифа“ и „Траекторија“

Совет за оценка на обвинителен акт на Кривичниот суд ги прифати обвиненијата на Специјалното јавно обвинителство за случаите „Тарифа“ и „Траекторија“. Судските рочиштата дополнително ќе бидат...