АТП тенис: Пилот турнир за млади играчи без линиски судии

Експериментот на Асоцијацијата на тениски професионалци е најавен за настанот во Милано од 7 до 11 ноември. На мечевите ќе има главен арбитар, а секој поен ќе биде следен од новата, напредна, генерацијата на системот „око соколово“