Бизнисмени од Дубаи се запознаа со можностите за туризам и инвестирање во Северна Македонија

Бизнис потенцијалите на Северна Македонија претставени пред стопанствениците во Дубаи.  „Владата во бизнис секторот и во инвеститорите гледа партнери за поддршка на развојот на економијата. Преку...