(ВИДЕО) Спасовски на ФБ за втората фаза од електронскиот записник за увид во сообраќајни незгоди

МВР во изминатиот период го реализираше првиот дел од проектот „Електронски записник од увид во сообраќајна незгода“, со кој се воспоставува централна, електронска евиденција на извршени...