Николовски: Воведуваме систем за онлајн поднесување и следење пријави

Воведуваме електронски систем за онлајн поднесување и следење на пријави, информираше денеска преку својот фејсбук профил вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и...