Конечни понуди за изградба на хидроелектраната Чебрен се очекуваат наскоро, објави ЕЛЕМ

Заинтересираните понудувачи за изградба на хидроелектраната Чебрен ја посетија локацијата на Црна Река во Мариово каде, според проектот, треба да се гради електраната. Посетата беше организирана...