Велика Британија во шок: Почина сноубордерка на 18. роденден

Ели Сутер важеше за една од најталентираните спортистки во Обединетото Кралство. На зимскиот олимписки фестивал во Турција во 2017 година се закити со злато што дополнително ги подгреа надежите на нацијата за успех на наредните зимски олимписки игри во 2022 година