Потфат за Гинис: Новогодишна елка со околу 5.000 лица на плоштад „Македонија“

Снимките со дрон се направени и пратени, а во наредните денови очекуваме одговор дали сме успеале за влез во Гинисовата книга на рекорди, вели скопскиот градоначалник, Петре Шилегов. Индијците го држат актуелниот рекорд на новогодишна елка од 2015 година во која учествуваа 4.020 лица