В.д. амбасадорот Ерик Мејер: Разбивањето на корумпираните мрежи е најтешкиот предизвик пред нас

„Борбата против корупцијата е еден од главните приоритети на амбасадата – и клучен приоритет на Белата куќа за Западен Балкан. Соединетите Држави се многу насочени во...

Грковска – Мејер: Продолжува поддршката на САД за владеење на правото и за институции како сервис за граѓаните

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска, денеска имаше средба со заменик-амбасадорот на Соединетите Американски Држави, Ерик Мејер. Заменик-амбасадорот Mejeр...