САД ќе ги ублажат ограничувањата за патување за целосно вакцинирани посетители од Велика Британија и Европската унија

Соединетите држави планираат да ги ублажат ограничувањата за патување за посетителите од Европската унија и Обединетото Кралство почнувајќи од ноември, изјави за Си -Ен -Ен лице...