Делегацијата на ЕУ во Русија отвори налози на Телеграм и на Вконтакте (руска верзија на Фејсбук)

Делегацијата на Европска Унија во Русија денеска соопшти дека отворила налози на апликацијата Телеграм и на руската социјална мрежа ВК (Вконтакте), руска верзија на Фејсбук. Налозите...