Првиот човек на СКСМ во посета на Кавадарци: Азески во „Еуроникел“, па на честито кај Јанчев

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија (СКСМ), Бранко Азески, во придружба на Извршниот директор, Антони Пешев, Даниела Михајловска Василевска, менаџер за односи со јавност и...