Покачување, сепак, ќе има: Цената на струјата нема да се зголеми за повеќе од 10 проценти, се чека понудата од ЕСМ до ЕВН Хоум

Цената на електричната енергија нема да се зголеми за повеќе од 10 проценти, уверуваат надлежните министри. Според нив, понудата што ЕСМ треба да ја даде кон...