НАТО ги осуди киберактивностите чија цел е евроатлантската безбедност

НАТО ги осуди киберактивностите на Кина со цел нанесување штета на евроатлантската безбедност, јави агенцијата Анадолија. – Ја осудуваме злонамерната киберактивност осмислена да ја дестабилизира и...