Европски ден за заштита на личните податоци: Граѓаните да бидат одговорни кога ги објавуваат своите податоци

Граѓаните без оглед на возраста треба да бидат одговорни кога ги објавуваат или даваат своите лични податоци, апелираат од Агенцијата за заштита на лични податоци, укажувајќи...