(ВИДЕО) Најуспешниот диџеј и продуцент на сите времиња, Калвин Харис предводи повеќе од 60 нови изведувачи на ЕГЗИТ!

Калвин Харис, најуспешниот диџеј и продуцент на сите времиња, пристигнува на ЕГЗИТ Фестивал! Оваа повеќекратно наградувана музичка суперѕвезда ја предводи моќната Егзитова објава на повеќе од 64 нови...