(ФОТО) Внимавајте! Фалсификувани банкноти 2.000 денари во оптек, предупредува НБРМ

Фалсификуваната банкнота може многу лесно да се препознае доколку се обрне внимание на основниот заштитен елемент, отпечатен со оптички варијабилна боја, којшто се наоѓа на горниот средиштен...