Колумбиската Влада нуди награда: Еден милион долари за поранешен лидер на ФАРК

Колумбиската Влада понуди награда од еден милион долари за информации за поранешниот лидер на герилската организација Револуционерни вооружени сили на Колумбија (ФАРК). Полицијата трага по Ернан Дари...