Проф. д-р Грозданова: Ако здравствените работници се промотори на невакцинирањето, ако не веруваат во науката, тогаш не би требало да бидат дел од здравството

Би била најсреќна кога свеста кај луѓето се поттикнува индивидуално, но тоа не е случај. И овие мерки кои сега се предлагаат, се носат и во...