Застрелан шоферот на албанскиот министер за внатрешни работи

Според последните информации кои ги пренесуваат албанските медиуми, на местото на инцидентот биле пронајдени седум чаури со што се отфрлаат првичните претпоставки за самоубиство со еден истрел во пределот на главата.