Даниловски, Пановски и Марковски не ја прифаќаат Фејсбук поканата на министерот Сали ни за членови на Комисијата, ни за советници

Откако министерот за здравство, Беким Сали, попладнево преку објава на Фејсбук ги покани професорите Драган Даниловски, Никола Пановски и Вело  Марковски да членуваат во новата Комисија...