Богоев ќе се сели во централната власт – Весковски од скопски Водовод кандидат за градоначалник на Карпош

Актуелниот градоначалник на скопската Општина Аеродром, Златко Марин не е кандидат на СДСМ. Александар Филиповски од СДСМ ќе бара поддршка од аеродромци на локалните избори. СДСМ...