Физиотерапевтите бараат закон и заштита од дивите масери

Да се водеде закон и основа Комора со која ќе се стави ред во физиотерапијата со што ќе им се застане на пат на дивите масери кои се преставуваат како терапевти, бараат од Здружението на физиотерапевти