Дојде, направи хаос и замина: Јесилова „раскина“ со Брегалница

Турчинот дојде како претходница на божемен турски бизнисмен што сакаше да го купи клубот и да инвестира во него. Вети излез во Европа со штипјани, а ги остави на последното место на табелата