Еко-тим од Црна Гора: Законската рамка е прв чекор во основањето Фонд за животна средина 

Британскиот туристички магазин Culture Trip ја рангираше Црна Гора на листата на најдобри одржливи дестинации во 2021 година. Тоа сигурно ќе привлече голем број туристи поради...