Обелоденети контроверзни фотографии за кои се тврди дека се на Борисов – пиштол, кондом и пари во спалната соба

Фотографиите беа дистрибуирани само неколку дена пред предвремените општи избори кои се одржуваат утре, на 14. ноември. Партијата на Борисов ГЕРБ, која владее со земјата 12...