Бомба кашикара синоќа фрлена во двор од куќа на Габриел Бајрам, кандидат за советник на Град Скопје

Пред бомбата во дворот, Бајрам добивал предупредувачки видео пораки во кои  маскирано лице испраќа закани по неговиот живот и семејството и да се откаже од локалните...