(Фотогалерија) 100 дена војна во Украина, страдање, разрушени домови, раселени семејства и шок на светските берзи на енергенси

Денеска е 100-тиот ден од почетокот на руската инвазија на Украина, а мирот се уште не е на повидок. Сликите од разурнатата држава, и страдањето на...