Нормализиран за сообраќај регионалниот пат преку Галичица, на Табановце за излез се чека два часа

АМСМ информира дека регионалниот патен правец кој води преку Националниот парк Галичица е нормализиран за секаков вид на сообраќај. Тој беше во прекин поради изведување градежни...