Галиите, прскалките, фонтаните и врбите не се ни безбедни, ни естетски

Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите од Вардар ќе се прави исклучиво од  безбедносни причини, иако и нивната естетика е сомнителна, рече денеска градоначалникот...