АД ЕСМ: „Мицубиши” заинтересиран за изградбата на гасна електрана од 250 MW во РЕК Битола

Врз основа на овие импозантни податоци, претставниците на „Мицубиши“ гарантираат ставање во функција на гасната централа во РЕК Битола до почетокот на 2026 година. Делегација на...