„Критарото“ со меко телешко и овчи кашкавал - Грција

Вкусете го светот во Four, гастрономско патување во Park Hotel & Spa

Инспирирани од традиционалната храна од целиот свет, тимот од врвни кулинари предводен од Мастер Шеф Елефтерис Далагиоргос подготви посебно интернационално мени со автентични специјалитети подготвени на...