Вулин: Никој не бара мислење од претседателот на С. Македонија, ниту го прифаќа

Вака српскиот министер за одбрана одговори на прашање во врска со изјавата на македонскиот претседател за приштинскиот весник „Газета Експрес“ дека е „против идејата за менување на границите меѓу Србија и Косово“