Министрите за надворешни работи на Република Бугарија,  Генчовска и на Република Северна Македонија, Османи разговараа за актуелната состојба на политичкиот дијалог

Министрите за надворешни работи, Теодора Генчовска и Бујар Османи, се сретнаа денес во Софија, непосредно пред почетокот на Втората заедничка седница меѓу владите на Република Бугарија...