Герасимовски: Од утре започнуваме со работа за да ја оправдаме довербата и ја развиваме општината

Благодарност до сите граѓани кои денес излегоа и ни ја дадоа поддршката, напиша Горан Герасимовски, кандидатот и со голема веројатност и новиот градоначалник на општина Центар...