Заев: Германските истражители ја завршија истрагата, го чекаме извештајот

Моралната одговорност за трагедијата во Тетово е испорачана од страна на директорот на болницата, економскиот директор, како и заменикот министер и министерот, кажа премиерот Зоран Заев,...