Порака од Германија: Идентитетските прашања да не бидат вклучени во преговарачката рамка 

Во цивилизирана Европа во 21 век – нема место за проблемите кои Бугарија ги отвора за македонскиот јазик и идентитет. Ваква порака испратија германските дипломатки Сузане...