Дончева:Мора да се постигне политички договор за владата во Бугарија да трае до пролетта 2022 година

Потпретседателката на бугарското собрание, Татјана Дончева од „Стани БГ. Доаѓаме“ најави дека утре нејзината партија нема да гласа за владата предложена од Слави Трифонов Како што...