Синдикат на МНР: Има злоупотреби со гласовите на дијаспората

Процесот на пријавување на граѓаните кои живеат во странство за претстојните парламентарни избори е спроведен преку манипулации, со ист систем и исти актери како и за време на изборите во 2014 година, предупредуваат од Синдикатот на министерството за надворешни работи