Петар веќе трет ден го бараат над 100 полицајци, во потрагата вклучени и пожарникари, службени кучиња, дрон

Веднаш се преземени мерки и активности за пронаоѓање на детето и во потрагата се ангажирани 102 полициски службеници, хеликоптер, службени кучиња, како и дрон.  Министерството за...