МНР: Го одбивме барањето за лет до Белград, веќе е донесена одлука за затворање на воздушниот простор за руски авио-превозници

Министерството за надворешни работи го одби барањето на руската амбасада за специјално одобрение за користење на воздушниот простор за лет до Белград, поради тоа што Владата...