Сиљановска-Давкова: На Македонија не и треба придавка, на Македонија и треба жена

Кандидатот за претседател на опозициската ВМРО ДПМНЕ, Гордана Сиљановска-Давкова вечерва на централен митинг пред Владата во Скопје. По изнесените забелешки на сметка на власта, таа повика...

Сиљановска-Давкова: На Македонија не и треба придавка, на Македонија и треба жена

Кандидатот за претседател на опозициската ВМРО ДПМНЕ, Гордана Сиљановска-Давкова вечерва на централен митинг пред Владата во Скопје. По изнесените забелешки на сметка на власта, таа повика...

Пратеници, сопартијци, членарини и свои пари: Кој донира за претседателските кандидати?

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски не донирал ниту денар за кампања на Гордана Сиљановска-Давкова. Но, затоа неговиот заменик во партијата Александар Николовски уплатил 180.000 денари што...